FysiotherapieRotterdam B.V. en het Energie Running Team hebben besloten tot samenwerking.

Het bestuur van de C.A.V. Energie, onder wiens verantwoording het Energie Running Team valt, en Fysiotherapie Rotterdam hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hiermee is een grote stap gezet in het begeleiden van atleten in paramedische zin.

Na al een jaar ervaring te hebben opgedaan d.m.v. de stage die Bernard Heijting bij het ERT liep, is deze positieve periode omgezet in een sponsorovereenkomst zodat continuering van sportmedische zorg gewaarborgd is.
Er is elke dinsdagtraining een Sportfysiotherapeut aanwezig op de training van het ERT. Consult, diagnose, behandeling danwel doorverwijzing naar de praktijk behoren tot de standaard. Een korte lijn communicatie ‘coach-atleet-ouder-fysio’ voorkomt onnodig tijdverlies bij pijntjes en klachten. Een on the track gegeven advies/revalidatie na blessure van de behandelende therapeut is een groot voordeel.

Sportfysiotherapie Rotterdam geeft leden van Energie daar waar nodig voorrang bij behandeling in Wellnesselande en verzorgt elke dinsdag van 17.15 tot 19.15 uur een inloopspreekuur bij de C.A.V. Energie.